Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Suikerfeest Koekjes Kopen


Deleukstetaartenshop Nl

Suikerfeest inspiratie: bakken en decoreren

Feestelijke koekjes

Geef het Suikerfeest een zoete touch met zelfgemaakte koekjes. Gebruik koekstempels en uitstekers om chique koekjes te maken in feestelijke vormen.

Baktips

* Kies je favoriete koekjesrecept en maak een deeg dat makkelijk uit te rollen is. * Bestuif je werkblad met bloem om te voorkomen dat het deeg blijft plakken. * Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer 0,5 cm. * Steek de koekjesvormen uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. * Bak de koekjes volgens de instructies in het recept.

Suikerfeest decoratie

Creëer een feestelijke sfeer met Suikerfeest decoratie. Geinige stickers zijn ideaal om iemand een fijn Suikerfeest te wensen. Versier er bijvoorbeeld een eid-boks of pakje mee.

Decoratietips

* Kies stickers in feestelijke kleuren en ontwerpen. * Plak de stickers op cadeaus, enveloppen of andere items. * Combineer stickers met andere decoraties, zoals slingers of ballonnen.

Zoete traktaties

Maak het Suikerfeest extra zoet met heerlijke traktaties. Bak bijvoorbeeld koekjes met jam of noten, of maak zoete dadelkoekjes.

Traktatietips

* Kies recepten die gemakkelijk te maken zijn en waarvoor je alle ingrediënten hebt. * Maak de traktaties een paar dagen van tevoren, zodat je genoeg tijd hebt om ze te versieren. * Serveer de traktaties op een feestelijke schaal of bord.



Deleukstetaartenshop Nl

Comments